Showcase

In de media

Je ziet mij als social tech & e-commerce expert vaak terug in de media. Hieronder een overzicht.

Een expert met een eigen verhaal

Heb je een expert nodig die je helpt de impact van technologie beter te begrijpen?

Met meer dan tien jaar ervaring in tech en e-commerce ken ik die wereld van binnenuit. Mijn eerste boek De IT girl, over het gebrek aan vrouwen in de Nederlandse tech werd genomineerd voor managementboek van het jaar 2022. Het Koopinfuus, over hoe we verslaafd worden gemaakt aan online bestellen is in juni 2023 uitgebracht bij Uitgeverij Business Contact.

Mijn ervaringen combineer ik met wetenschappelijke feiten om zo een compleet en praktisch beeld te schetsen.

Audio

Uitgelicht

BNR – De Technoloog

Worden we gedwongen tot kopen of mogen we zelf ook wat zeggen?

Chantal Schinkels noemt het ‘Het Koopinfuus’, het geheel van trucs en invloeden die de industrie op ons loslaat om ons online tot kopen aan te zetten. Het is meteen ook de titel van haar boek, dat net een maand uit is. Ben en Herbert bespreken met haar wat de trucs zijn en hoe die werken, of eraan te ontkomen valt, wat voor schade ze doen en hoe ‘ethische e-commerce’ eruit zou kunnen zien.

Verder luisteren

RTL4 – EditieNL

FRMWRK – Op weg naar 20 miljoen

NPO Radio 1 Geld en je leven

Artikelen

Uitgelicht

Dagblad van het Noorden

Bestel maar Bestel maar

Chantal Schinkels noemt het ‘Het Klik, klik. De leuke jurkje. Bestel er gewoon vijf, en stuur retour wat niet past. Heerlijk toch dat online winkelen? Online shoppen is niet meer te stoppen, maar koopverslaving ligt op de loer. Chantal Schinkels, schreef het Koopinfuus, een boek over hoe e-commerce ons verslaafd maakt aan online bestellen.

Chantal Schinkels

Auteur | Spreker | Adviseur

Relevant, interessant en verontrustend
Gerritje Cornelisse

Managing Partner , NXtv

Over Chantal

Keynote spreker en auteur over Sociale Tech, E-commerce en Meer vrouwen in Tech.

Met meer dan tien jaar ervaring in tech en e-commerce ken ik die wereld van binnenuit. Voorheen begeleidde ik development trajecten voor webshops met miljoenen euro’s omzet.

Het boek De IT girl werd genomineerd voor Management boek van het jaar 2022. Mijn tweede boek Het Koopinfuus komt uit in het voorjaar van 2023.

Ik schrijf niet alleen boeken, ik lees ze ook heel graag en sta bekend als boekennerd. Het ontvangen van een nieuw boek vind ik geweldig. De nog strakke omslag, het papier en natuurlijk de geur. Wat mij betreft maken ze van die geur een luchtverfrisser.

Enthousiast?

Heb je meer informatie nodig?
Wil je mijn beschikbaarheid checken of wil je alle mogelijkheden bespreken? Dat kan!