Masterclasses

Wil je echt aan de slag? Kies dan voor één van de masterclasses. Onder andere gebaseerd op het boek ‘De IT girl’ geef ik een inspirerende en vooral praktische masterclass. Mijn masterclasses worden geroemd vanwege de combinatie van mijn persoonlijke ervaringen en interessante informatie. De masterclass zit vol met handige oefeningen waardoor je vol nieuwe inzichten naar huis gaat.

Mindset verandering in tech

Aan de slag met het ethisch canvas

Vraag een developer of een bepaalde functionaliteit gebouwd kan worden dan is het antwoord altijd: Nou en of! Maar moeten we dat wel altijd willen? Wat als de business vraagt om aanpassingen waardoor een developer over ethische grenzen gaat? Kan deze developer dit op een veilige manier aangeven of is de huidige organisatiecultuur daar niet geschikt voor?

Tijdens deze masterclass ga je samen aan de slag met concrete en praktische dilemma’s, vragen en cases.Na het volgen van deze masterclass heb je niet alleen een beter inzicht in je eigen ethische grenzen maar weet je deze ook van je mede-deelnemers. Daarnaast weet je exact de pijnpunten te benoemen in de organisatie waar je direct mee aan de slag kan.We hebben een super leuke en leerzame workshop gehad! Er zijn heel veel tips en tricks gedeeld waarmee je als vrouw je voordeel mee kan doen. Door Chantal werd iedereen erg gemotiveerd om open dingen te delen. Naast dat, heeft de workshop een zelfvertrouwen boost gegeven!


Zoë
HBO Student ICT

De ladder op in tech

Word als vrouw zichtbaar in tech

Of je nu de ambitie hebt om een managementpositie te vervullen of gewoon gevraagd wilt worden voor dat ene leuke project, jezelf zichtbaar maken is belangrijk. Veel vrouwen vinden dat lastig, ze willen niet met zichzelf ‘te koop lopen’. Mannen hebben hier veel minder last van. Sterker nog: zij doen er vaak nog een schepje bovenop. Wil je waardering en erkenning voor je werk? Werk je bij een leuk bedrijf en wil je graag doorgroeien? Dan zit er niets anders op dan uit de schaduw te stappen en jezelf te laten zien.

Wat kun je als vrouw doen om ervoor te zorgen dat mensen niet meer om je heen kunnen? Hoe kun je het best reageren op bepaalde typen mannen en waarom zouden vrouwen meer met andere vrouwen moeten samenwerken? Ik geef je tijdens deze masterclass praktische begeleiding en het ‘De ladder op Stappenplan’ waardoor jij zichtbaar wordt in tech.We vonden jouw verhaal echt top. Er spatte veel positiviteit vanaf. Dankjewel dat je erbij was. 


Mieke Braadbaart
Hogeschool Utrecht

Ga aan de slag!

Volg een masterclass samen met je collega’s of schrijf je in voor een van de masterclasses met open inschrijving. Een aantal keer per jaar verzorg ik een openbare masterclass waarvoor je je individueel of met je hele team kan inschrijven. Deze masterclasses worden georganiseerd op een geweldige locatie in het midden van het land waardoor het voor iedereen makkelijk te bereiken is. Wil je de masterclass graag aanbieden als organisatie? Vraag dan naar de In-company mogelijkheden

Blijf op de hoogte van nieuwe updates
Vul je gegevens in en we houden je ontvang de nieuwste ontwikkelingen.