Tech is voor iedereen

Op weg naar social tech & e‑commerce met
spreker, auteur en adviseur Chantal Schinkels

Tech zou prachtig
moeten zijn

Als organisatie, werkgever of professional in de tech, weet je hoe geweldig je vak is. Tech en e-commerce helpen de wereld verder. En toch gaat er ook van alles mis.

Het is prachtig dat e-commerce de omzetten kan verdubbelen, maar waarom bevat 97% van de webshops misleidingstechnieken? En tech kan het leven een stuk makkelijker maken en geweldige oplossingen bedenken. Maar werkt dat wel als 86% van de tech-professionals een witte man is?

De sector wordt er leuker en beter van als we bij dat soort vragen stil staan en het anders gaan doen. Want tech is voor iedereen.


Het was een magische avond en de energie in de zaal met alle getalenteerde vrouwen bij elkaar was geweldig. Chantal is een belangrijke onderdeel geweest van het creëren van deze energie, haar authentieke keynote was spot on en heeft niet alleen mij geïnspireerd, maar alle aanwezigen in de zaal. 


Stéphanie van Balsfoort
Board Member , Salesforce Women’s Network

Inspirerende keynotes

Op zoek naar een inspirerende spreker
met kennis van zaken over tech en e-commerce?
Boek mij dan als spreker voor je event!

De duistere kant van tech

Is onze technologie stuk?

De IT girl

Waarom we meer vrouwen nodig hebben in tech

Geen ‘culture fit’

Over de instroom, doorstroom en uitstroom van vrouwen in de tech


BOEK: DE IT GIRL

Ik ben auteur van het boek De IT girl. Technische innovaties hebben veel impact op de maatschappij. En als deze innovaties worden bedacht door mannen zal daar vaak een product uitrollen dat met name geschikt is voor mannen. Hoog tijd dus dat het aantal vrouwen in de techniek toeneemt. Praktische voorbeelden worden afgewisseld met wetenschappelijk onderzoek en sterke quote’s.

DE IT GIRL

Dit boek vertelt het eerlijke verhaal van wat er momenteel in de Nederlandse tech sector afspeelt en wat we kunnen doen om daar verandering in aan te brengen.

PRAKTISCHE MASTERCLASSES

Mindset verandering in tech

Tijdens deze masterclass ga je samen aan de slag met concrete en praktische dilemma’s, vragen en cases. Na het volgen van deze workshop heb je niet alleen een beter inzicht in je eigen ethische grenzen maar weet je deze ook van je collega’s.

De ladder op in tech

Wat kun je als vrouw doen om ervoor te zorgen dat mensen niet meer om je heen kunnen? Tijdens deze masterclass krijg je praktische begeleiding en het ‘De Ladder op Stappenplan’


We hebben een super leuke en leerzame workshop gehad! Er zijn heel veel tips en tricks gedeeld waarmee je als vrouw je voordeel mee kan doen. Door Chantal werd iedereen erg gemotiveerd om open dingen te delen. Naast dat, heeft de workshop een zelfvertrouwen boost gegeven! Al met al is het een super avond geweest! Een workshop met Chantal zullen we zo weer doen!


Zoë
Student ICT aan een Hogeschool

Blijf op de hoogte van nieuwe updates
Vul je gegevens in en we houden je ontvang de nieuwste ontwikkelingen.